© PHS
voor informatie: info@paiserhopsingers.nl

bestuur

Voorzitter: Wietse Lap Secretaris: Sabina Mensinga Penningmeester: Leni Hummel Public Relations: Wim Feith Lid: Rika Veldhuis
Hallo, mijn naam is Wietse Lap, Sinds oktober 2016 ben ik samen met Angelique, mij echtgenote, lid geworden van de Paiser Hopsingers. Sinds die tijd is het koor een wezenlijk onderdeel geworden van ons leven. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van een personeel adviesbureau met als hoofdtaak het verwerken van de salarissen voor ca. 750 werknemers. Het gezamenlijk repteren en optreden geeft veel voldoening en energie. Daarnaast maakt de saamhorigheid en het wij-gevoel zoals dat binnen de Paiser Hopsingers aanwezig is enorm veel indruk op mij. Het afwisselend repertoire met voor jong en oud bekende en minder bekende nummers maakt enthousiaste reacties los bij onze optredens. Een doel voor de nabije toekomst is met name om jongere leden aan proberen te trekken waardoor de gemiddelde leeftijd van het koor weer wat lager zal worden. Uiteraard zijn wij zeer blij en erkentelijk voor alle huidige leden maar we moeten ook aan de toekomst blijven denken. Sinds februari 2020 ben ik gekozen als voorzitter van deze ontzettend mooie vereniging en ik zal voor een ieder die dat wil of daar behoefte aan heeft een luisterend oor hebben. Iedereen heeft de mogelijkheid om zijn/haar op- en aanmerkingen bij mij te deponeren zodat deze (desgewenst anoniem) in het bestuur besproken kunnen worden. Dus schroom niet als u iets dwars zit of als u een idee heeft. Verder zal ik de belangen aangaande de Paiser Hopsingers, voor zover dat in mijn vermogen ligt, zo goed mogelijk behartigen. Ik hoop nog heel lang, samen met een ieder van jullie, onderdeel van dit fantastisch koor te mogen uitmaken! Mijn naam is Sabina Mensinga en ben samen met Wim en Grietje Ensing en Theo Mensinga mede aanstichter van de Paiser Hopsingers. Mijn functie binnen het bestuur is secretaris. Sinds enkele jaren ben ik webmaster, beantwoord het mailverkeer en beheer het donateurbestand. Ik ben erg trots op ons koor. De mensen zijn sociaal, er hangt een ongedwongen sfeer, we repeteren op een gezellige locatie en dat is iets wat mij zeer aanspreekt. Al met al een groep mensen waar ik me graag voor inzet.
Als lid van het combo en dan vooral de ritmesectie met Theo, ben ik verkozen als pr bestuurslid. Daar ben ik uiteraard erg trots op. Ooit ben ik gevraagd door Marinus Wekema om als bassist mee te doen met het koor. Na innerlijke strijd, want ik ben rock and roller pur sang, meende ik toch toe te moeten happen. Als vrolijke noot speel en zing ik de pannen van het dak. Mijn weg binnen het bestuur moet ik nog zien te vinden, maar door mijn natuurlijke aanleg qua oriëntatie moet dat kunnen. Overigens ben ik van mening dat Carthago verwoest moet worden." Wim Feith Mijn naam is Rika Veldhuis Ik ben geboren in Roderwolde, maar woon alweer ruim 20 jaar in Tolbert. Sinds 2017 ben ik lid van de Paiser Hopsingers. Ik bezoek altijd met heel veel plezier de repetities en ik voel me hier thuis, Het repertoire is afwisselend en daarin ligt denk ik ook de kracht van het koor: voor elk wat wils. Vanaf 2019 zit ik in de inspiratiecommissie. Zo kan ik, samen met de andere commissieleden, proberen wat vernieuwing in de club te brengen. Maandag 24 februari 2020 ben ik in het bestuur gekozen. Ik notuleer en verleen, daar waar nodig, hand en span diensten. Ik zet me graag in voor de Paiser Hopsingers.
Mijn naam is Leni Hummel en ben sinds 2023 officieel  penningmeester van de Paiser Hopsingers. Vanaf 2014 ben ik lid van de vereniging en kom graag  op de maandagavond vanuit Marum naar Peize  gereden om daar een leuke avond te hebben.  Het is een sociaal koor. We zingen niet alleen samen, maar  delen ook lief en leed.Ik doe thuis de administratie voor ons  garagebedrijf en het gaat me vast lukken om de financiën van het  koor op orde te houden.

Mag ik me even voorstellen: